Destycon

Zoekmachine optimalisatie

Destycon, dé specialist in zoekmachine optimalisatie, dus het adres voor SEO en SMO. Een uniek model, en met onze ruime ervaring hebben wij voor verschillende partijen goede resultaten geboekt. Met dit model realiseert u, zonder illegale trucjes, voor langere tijd een stabiele basis voor de vindbaarheid van uw dienst, product, bedrijf of organisatie. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de loodgieter uit Amsterdam ook werkelijk gevonden wordt in Amsterdam. Wij realiseren zoekmachine optimalisatie en maximale vindbaarheid. Het heeft voor deze loodgieter tenslotte geen zin om ver buiten regio Amsterdam gevonden te worden.

Opdrachtgevers

Wij ontwikkelen concepten, ontwerpen websites en bouwen websites voor alle bedrijven, van zzp’ers tot grote internationale organisaties, instellingen, particulieren en verenigingen. En dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Indien gewenst, leren we u alles over het omgaat met uw site, het optimaliseren van uw content en het uitwerken van een strategie voor een goede vindbaarheid van uw website. Dit op de lange termijn en zonder trucjes, gewoon zoals het hoort.

Overige opdrachtgevers

Bent u een reclame en/of- communicatiebureau, dan operen we onder uw vlag en zorgen wij voor een lange termijn relatie met uw klanten. Hier kunt u als bedrijf een gezonde marge op maken. Uiteraard doen wij dit ook voor grafische ontwerpers en alle andere opdrachtgevers die een goede vindbaarheid voor hun klanten op het internet belangrijk vinden.

Stappenplan zoekmachine optimalisatie

De volgorde van de stappen die u moet zetten zijn zeer belangrijk:

Stap 1: Waar wilt u naartoe, of wat wilt u bereiken?
Stap 2: Wie zijn uw huidige klanten?
Stap 3: Wat zijn uw mogelijkheden en beperkingen?
Stap 4: Zorg voor een goede website.
Stap 5: Zorg ervoor dat uw site leeft, dus actueel is.
Stap 6: Sluiten uw bedrijfsuitingen aan bij uw website?
Stap 7: Laat de wereld zien dat u er bent!
Stap 8: Gebruik Social Media slim
Stap 9: Maak gebruik van de aanvullende diensten van de zoekmachines
Stap 10: Zorg voor een regelmatige evaluatie

Overdenk de stappen zorgvuldig. Een goede planning vooraf bespaart u straks heel veel extra tijd.

Lees het uitgebreide stappenplan