Destycon

WordPress Webshop

Het bewijs is afgelopen jaar geleverd. Winkels die de juiste ondersteuning bieden vanuit een webshop hebben betere resultaten behaald dan collega’s zonder webshop. De online omzet groeit gestaag door, terwijl de traditionele omzet stagneert of zelfs ver terug loopt. Maar let op, online verkopen schept óók verwachtingen bij uw klanten. Zorg dus voor een juiste verwerking van de opdrachten en blijf altijd helder in uw communicatie naar klanten toe. Dán heeft het opzetten van een webshop in WordPress zeker kans van slagen.

Met WordPress is het mogelijk een flexibele webshop te bouwen in de stijl van de website. Hier hangt een mooi prijskaartje aan vast. Bedenk van te voren goed wat uw doelstelling is en welke producten u wilt gaan verkopen. Er zijn veel mogelijkheden en de indeling is gemakkelijk aan te passen. Maar een juiste voorbereiding is toch altijd het halve werk.

Betaalmethodes zijn ook eenvoudig te implementeren, maar wees voorbereid op het invullen en doorsturen van een hoop gegevens.  Bedrijven die betaalmethodes aanbieden op internet vragen u de hemd van het lijf.

Werken met kortingsbonnen binnen de webshop is ook een optie. Gebruikt u deze optie goed, dan zullen klanten dat waarderen. Vergeet nooit dat een webshop een potentieel groot bereik heeft. Fouten die niet correct worden verholpen, zullen via social media hard worden uitgespeeld.

Webshop Zoekmachine optimalisatie

Uw webshop moet goed gevonden worden. Daarom is het van belang producten correct in te voeren en in te delen in de juiste categorieën. Dit zorgt ervoor dat deze optimaal worden opgepakt door de zoekmachines. Het heeft immers weinig zijn een webshop te bouwen die niet wordt gevonden. Het indexeren van artikelen die op de juiste wijze zijn ingevoerd gaat soepel in een wordpress webshop.