Destycon

Diensten

Diensten

Met een breed en doordacht dienstenpakket verzorgen we, indien gewenst, uw gehele online pakket. Van domeinregistratie, hosting en website ontwerp tot content beheer. Maar ook voor het ontwerp en beheer van social media, zoals Facebook, Twitter, Printerest, Instagram en Google+, kunt u ons inschakelen.

Een gedegen voorbereiding voor het maken van een plan is handig. Wij plannen graag een brainstormsessie in, desgewenst met extra input van mensen met ervaring in het vak. Dit omdat de juiste planning zeer belangrijk is voor het verdere verloop van het proces. Vaak zien we dat er te makkelijk wordt gedacht over het online pakket en de waarde ervan. Niet alleen grote organisaties, maar ook kleine zelfstandigen kunnen met de juiste instelling veel bereiken. Als u weet wat u doet, dan komt het allemaal goed. Wij helpen u daar graag bij.

Domeinregistratie

Indien gewenst registreren wij domeinen voor uw website, webshop en campagnes. Tevens hebben we een groot aantal domeinen beschikbaar voor acties en campagnes voor specifieke projecten. Of het nu gaat om een .nl registratie of een .com, met de juiste keuze van de domeinnaam en met de juiste planning van de strategie, kunt u veel bereiken.

Webhosting

Hosting verzorgen we bij een van onze leveranciers. We zoeken de leverancier die voldoet aan uw wensen en zorgen daarbij voor een scherp tarief. Webhosting is al beschikbaar vanaf € 70 per jaar, dus daar hoeft u het niet voor te laten.

Website ontwerp

Het ontwerpen van een website is niet altijd eenvoudig. Het webdesign moet passen bij de uitstraling van het bedrijf en tevens aansluiten bij de uitingen die reeds worden ingezet. Denk hierbij aan reclamemateriaal, briefpapier, auto belettering en andere reclame. Het ontwerp zetten wij graag om in WordPress, ook als het gaat om een webshop. Met de juiste kennis kun je daar veel mee bereiken. En wij kunnen u maximaal ondersteunen.

Content beheer

Content beheer is helemaal een lastige. Deze tak van sport wordt vaak onderschat en door veel mensen verkeerd gebruikt. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruiken van afbeeldingen van een andere website u zomaar een boete van € 700,- kan opleveren? En ook voor tekst zijn dit zwaar onderschatte elementen. Tekst moet passen bij uw doelgroep en duidelijk maken wat precies uw doelstelling is. Omdat iedere doelgroep anders benaderd dient te worden, maken we gebruik van verschillende leveranciers en beheerders. Het bepalen van uw doelgroep is niet alleen van belang voor de uitstraling van uw website, maar ook voor de inhoud. Een bezoeker van 20 jaar heeft een heel ander zoekgedrag en verwachtingspatroon dan een bezoeker van 50 jaar. Wij zijn u hier graag van dienst met advies en ondersteuning.