Destycon

WordPress webdesign

WordPress als CMS dwingt ons scherp te blijven, zodat wij u optimaal kunnen blijven ondersteunen, daarom zijn wij voorstander van WordPress webdesign oplossingen. Tevens blijft u onafhankelijk van de bouwer van de site.

Websites met een zeer uitgebreid en compleet open source content managment systeem:

– Professionele vormgeving, afgestemd op uw huisstijl.
– Zoekmachineoptimalisatie: hoge scores bij zoekmachine Google.
– Efficiënt beheer van pagina’s, teksten, links en afbeeldingen.
– U houdt gemakkelijk uw site up to date, geen technische kennis nodig.
– Eenvoudige integratie met Social Media.
– Flexibel uit te breiden met talloze plugins.
– Geen licentie- of abonnementskosten.

Kortom, wij staan voor flexibiliteit en openheid.

Met klanten in Amsterdam, Utrecht, Amstelveen, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis en in de rest van Nederland kunnen we spreken van een brede basis en een trouwe klantenkring. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit tegen een scherp tarief. Wij maken dit keer op keer waar. Ook voor de grote projecten hebben wij de kennis in huis. Of het nu gaat om een website voor de timmerman om de hoek of een website voor een goed doel, wij weten wat de mogelijkheden zijn en wat we kunnen betekenen voor onze klanten.

WordPress webdesign op de meeste websites

Vroeger was WordPress een echt blogplatform, inmiddels is het dat stadium ruimschoots voorbij.  WordPress als CMS wordt nu gebruikt op krap 19 procent van alle websites wereldwijd. De WordPress-apps zijn het afgelopen jaar ruim meer dan 45 miljoen keer gedownload. WordPress zich afgelopen jaren ontwikkeld van een blogplatform tot een volwaardig content-managementsysteem (CMS). Een systeem voor het toevoegen en bewerken van website-inhoud en webshops. Bijna 70 procent van de huidige WordPress-gebruikers zou het platform inmiddels inzetten als CMS. Als je uitgaat van een van de laatste cijfers van 2016 zijn er nu 55.000.000 websites.. (en dat is niet eens een officieel getal.)

Een nieuwe ontwikkeling is de inzet van WordPress als app-bouwplatform. Steeds meer van de WordPress-gebruikers hebben aangegeven het WordPress platform te hebben gebruikt om apps te ontwikkelen. Deze ontwikkeling is niet echt een verrassing, door het open karakter van WordPress is het al uitgegroeid tot een van de meest populaire Webshop platforms en deze ontwikkeling staat niet stil. De aanloop problemen werden door de betere partijen goed opgepakt en dat zal door open karakter blijven gebeuren. Ook wij maken daarbij wel eens een inschattingsfout. Soms hebben partijen het potentieel om heel groot te worden, maar vallen de initiatieven om, door slecht management en communicatie problemen. Door de over het algemeen lagere ontwikkelingskosten is dat gelukkig meestal op te lossen.

Bekijk onze ander diensten