Destycon

Hosting

De hosting van uw website is een belangrijk onderdeel van uw internet marketing en voor de aanwezigheid op het internet. Destycon zoekmachine optimalisatie zoekt voor u de meest passende oplossing tegen een scherp tarief.

Natuurlijk verliezen we de kwaliteit van de dienstverlening niet uit het oog. Wat heeft u tenslotte aan een mooie website en goede vindbaarheid als uw website steeds uit de lucht is. De servers draaien op de nieuwste technieken in een data centrum met glasvezel aansluitingen. Uw website is hierdoor altijd snel bereikbaar. Met de mogelijkheid tot permanente back-up tot 7 dagen terug, is het een compleet pakket.

Webhosting begint al vanaf € 50 euro per jaar, dus daar hoeft u het niet voor te laten.

Onze pakketten bevatten standaard de volgende mogelijkheden:

PHP5 en MySQL5
CGI en Perl
POP3/IMAP4 e-mail
Webstatistieken (AwStats)
MySQL databases
E-mailadressen
E-mailaliassen
Domeinpointers
Subdomeinen
FTP accounts
Responders
Installatron voor o.a. WordPress installatie
SpamAssassin spamfilter
Whitelabel DNS

Uiteraard kunnen de diensten aangepast worden als ie daar behoefte aan heeft. Maar de ervaring heeft geleerd dat 99% van de gebruiker met deze diensten ruim voorzien is in de behoefte.

Met tevreden klanten in de Ronde Venen, waar Mijdrecht, Vinkeveen, Abcoude en Wilnis onder vallen, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Nijkerk, Hilversum, Nijkerkerveen, Purmerend, Maastricht, Woerdense Verlaat, Baambrugge, Diemen, Amsterdam zuid-oost en Waverveen kunnen we spreken van een sterkte formule tegen zeer scherpe tarieven.