Destycon

Autobedrijf website

Destycon is door de opgedane kennis voor Occasions.nl en Trucktrader.nl een specialist in het bouwen van websites voor autobedrijven. Een autobedrijf website is net even anders dan bijvoorbeeld een website voor een restaurant. Niet heel veel, maar de uitstraling van restaurant website is nu eenmaal heel anders dan de uitstraling voor een autobedrijf website. En het doel is ook anders en dat weten wij maar al te goed. Natuurlijk zijn er ook overeenkomsten en raakvlakken. Het reserveren van een huurauto en het reserveren van een tafel hebben natuurlijk duidelijk raakvlakken. Toegankelijkheid en overzichtelijkheid is altijd een belangrijk onderdeel.

Mobiele autobedrijf website

Mobiel gebruik, dat was bij autobedrijven een stuk lager dan bij bijvoorbeeld restaurants, maar met de snel veranderende markt en het gebruik van mobiel internet is dat elkaar heel dicht genaderd. Bezoekers kijken nu gemakkelijk op hun mobiel even naar beschikbaarheid van garagebedrijven en vergelijken deze ook makkelijker. Creëer daarom ook niet de verkeerde verwachting met de website. Al zullen sommige branche organisaties dat niet helemaal met me eens zijn. Deze organisaties prediken toch iets meer voor eigen gewin. Maar een te zware site voor een klein garagebedrijf werkt eerder tegen dan mee.

Zoekwoorden autobedrijf website

Voor ieder autobedrijf is het belangrijk de juiste zoekwoorden te gebruiken. Uw bedrijf moet immers gevonden worden op de zoekwoorden die voor u van belang zijn. Als u specialist bent in het onderhouden van Volkswagen en daar alle apparatuur voor hebt staan heeft u er niets aan dat u gevonden wordt op bijvoorbeeld een merk als Saab waar u helemaal niets van heeft. Dat zorgt voor verkeerde verwachtingen van bezoekers en dat geeft weer een negatief resultaat in uw andere zoekwoorden. Een goed planning is daarbij van groot belang.

CMS autobedrijf website

Door WordPress als CMS aan te bevelen en te gebruiken dwingt dat ons als leverancier scherp te blijven. Met WordPress als CMS voor een autobedrijf website kunt u optimaal blijven werken met uw eigen website en zullen het grootste deel van de functionaliteiten zonder extra kosten worden bijgewerkt. Daarom zijn wij voorstander van WordPress webdesign oplossingen. Tevens blijft u door het gebruik van wordpress als CMS onafhankelijk van de bouwer van de site.

Websites met een zeer uitgebreid en compleet open source content managment systeem:

– Professionele vormgeving, afgestemd op uw huisstijl.
– Zoekmachineoptimalisatie: hogere scores bij zoekmachine Google.
– Efficiënt beheer van pagina’s, teksten, links en afbeeldingen.
– U houdt gemakkelijk uw site up to date, geen technische kennis nodig.
– Eenvoudige integratie met Social Media.
– Flexibel uit te breiden met talloze plugins.
– Geen licentie- of abonnementskosten.

Met klanten in Amsterdam, Utrecht, Amstelveen, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis en in de rest van Nederland kunnen we spreken van een brede basis en een trouwe klantenkring. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit tegen een scherp tarief. Wij maken dit keer op keer waar. Ook voor de grote projecten hebben wij de kennis in huis. Of het nu gaat om een website voor de autobedrijf in Mijdrecht of een op maat gemaakte website voor een autobedrijf in Utrecht, wij weten wat de mogelijkheden zijn en wat we kunnen betekenen voor onze klanten.

Vraag een offerte aan

Autobedrijf website