Destycon

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Langzaam gaan we de resultaten zien van de aanpassingen die Google heeft ingevoerd medio 2010, het lijkt raar, maar we zien vooral dat de zoekresultaten actiever worden op langere zoek termen. Hoe komt dat? Eigenlijk is het logisch, waar in het verleden een zoekwoord al voldoende was om de juiste resultaten weer te geven is dat nu allang niet meer zo.. Doordat er snel veel meer websites online zijn gegaan en consumenten kritischer zijn geworden is het aantal zoekwoorden sterk aan het toenemen. Zoek termen van 5 of meer woorden zijn gebruikelijk. Vreemd, nee, helemaal niet, als ik een loodgieter zoek en ik tik in loodgieter is het heerlijk dat een algemene site naar voren komt die mij in alle regio’s een voorstel kan doen. Maar als ik dezelfde zoek opdracht invoer met een plaatsnaam erbij, wil ik graag in deze plaats een loodgieter vinden. Ideaal zou zijn als in deze resultaten ook een algemene aanbieder in beeld komt die mij echt kan helpen bij mijn zoektocht. Bedrijven gidsen en verzamel pagina  projecten krijgen steeds minder waarde. Al willen vooral deze partijen u via de telefoon graag vertellen dat ze de beste zijn in het verbeteren van uw vindbaarheid.

Verzamel pagina projecten