Destycon

WordPress voor kleine bedrijven?

Is WordPress voor kleine bedrijven de geschikte oplossing.. WordPress werkt er aan om een ​​platform te worden waarmee uitgevers zich kunnen concentreren op inhoud en minder op code. Hun Gutenberg-publicatie technologie, die momenteel nog in ontwikkeling is, is ontworpen met niet-coderende uitgevers in gedachten.

Maar aan Gutenberg wordt nog gewerkt. Full Site Editing (FSE) -mogelijkheid is gepland voor release in juni 2021.

De versie van Gutenberg die in juni wordt uitgebracht, is een zogenaamd Minimum Viable Product (MVP). Een MVP is een release die alle functies heeft die nodig zijn om nuttig te zijn, maar niet in een volledige staat.

Hosting zelfbediening of beheerd?

Voor webhosting zijn er duizenden verschillende opties. Maar van alle opties zijn het eigenlijk maar twee soorten. Zelf Beheerd en beheerd.

Zelfbeheer is goedkoper omdat u als de klant de server software bijwerkt, nieuwe software uploadt, enzovoort. Dat vergt enige kennis en ervaring en de meest belangrijke factor tijd.

In een managed omgeving betaalt de klant extra zodat het hostingbedrijf zorgt voor alle kleine details die komen kijken bij het beheren van een hostingomgeving. Met WordPress voor kleine bedrijven weet u zeker dat een goede hosting de oplossing gaat zijn voor veel problemen met mail en beveiliging.

WordPress voor kleine bedrijven

Het creëren van een aanwezigheid op het web heeft nog niet hetzelfde niveau bereikt als beheerd of zelf beheerd. In de meeste gevallen, vooral bij WordPress, kijkt een eigenaar van een klein bedrijf naar zelf beheerde oplossingen.

Die kwaliteit van een beheerde omgeving die zorgt voor de technische details achter de schermen, maar ook goed zou kunnen presteren bij het zoeken. Als alle technische details goed zijn ingericht helpt dat bij de organische vindbaarheid van uw website.

Wij houden ons voornamelijk bezig met WordPress, maar testen ook regelmatig andere oplossingen die op het internet te vinden zijn.

Gestructureerde gegevens

Een steeds belangrijker aspect van een goede positie in Google, met name voor kleine bedrijven, zijn gestructureerde gegevens. Gestructureerde data communiceert veel informatie die kan resulteren in rijke resultaten. Maak een goed plan bij het opzetten van een website en maak gebruik van de standaard mogelijkheden die al aanwezig zijn in het gekozen CMS.

Maak een website die het op een mobiele telefoon ook netjes doet en test de UX (gebruikerservaring). Deze factoren zijn van belang al voordat we gaan bouwen. Het kost vaak veel tijd en geld als we niet vooraf een goed doordacht plan hebben uitgewerkt.

Open geest met WordPress voor kleine bedrijven.

In alle dingen is het belangrijk om een ​​open geest te behouden. Er is veel aan te bevelen over WordPress. Het is de beste keuze voor het opbouwen van een online aanwezigheid. Het heeft een enorm ecosysteem van betaalde en gratis opties die vrijwel elk online bedrijf kunnen realiseren. De meeste andere platformen zijn bezig hun eigen platform op te bouwen en niet bezig voor u een goede website en online vindbaarheid op te zetten.

Houd in uw achterhoofd thuisbezorgd, deze organisatie is op kosten van de deelnemende restaurants, die grof betalen voor de diensten een eigen bedrijf op te bouwen dat met eigen horeca gelegenheden op goedkope locaties de markt voor de bedrijven op de A-locatie onmogelijk aan het maken zijn. En zo zijn er tal van andere voorbeelden te vinden.

Kijk ook eens op webdesign de Ronde Venen voor oplossingen en lokale initiatieven.