Destycon

WordPress versie 3 8

Zojuist de eerste websites ge update naar de nieuwe versie en dat is heel even wennen. Maar heeft ook een voordeel. Het CMS reageert de beter op de verschillende apparaten waar het op kan worden bewerkt. Dus weer een stap verder met het mobiel en flexibel websites kunnen bijwerken en daar worden we heel blij van..

Soepelere eenvoudigere Widget ervaring
Slepen, slepen en nog een slepen. Scrollen en nog een scrollen. Widgetbeheer kan voor sommige mensen erg ingewikkeld zijn. Met het nieuwe ontwerp van het CMS is het widgetbeheer verder gestroomlijnd.
Heb je een grote monitor? Meerdere widgetgebieden worden naast elkaar getoond om de beschikbare ruimte te gebruiken. Heb je een tablet? Geen enkel probleem, klik op een Widget om deze toe te voegen.

Een kleur selecteren
WordPress komt met acht kleurenschema&39;s zodat jij je eigen favoriet kan kiezen. Kies er hieronder een en je kan deze direct gebruiken.
De volgende keuzes zijn net als voorheen op je profielpagina in te stellen. De volgende kleurschema’s zijn beschikbaar:  Standaard, Licht, Blauw, Koffie, Ectoplasma, Middernacht, Oceaan en Zonsopkomst.

Heldere letterweergave
Het Open Sans lettertype heeft een simpele en eenvoudige tekst die geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiel. Daarbij is het zelfs open source, net zoals WordPress.

Contrast verfijnen
Het nieuwe WordPress CMS heeft een verbetert contrast en rustige typografie waardoor het makkelijk te lezen is en plezierig te navigeren.

WordPress op ieder apparaat
Het was al een van de beste CMS systemen dat er te krijgen is en iedereen gaat natuurlijk op een verschillende manier het internet op. Smartphone, tablet, laptop, desktop — het maakt niet uit wat jij kiest, WordPress zal zich aanpassen aan ieder apparaat zodat jij je meteen thuis voelt.
Hoge standaarden bij een hoge snelheid

WordPress is scherper dan ooit met nieuwe vector gebaseerde iconen die zich aanpassen aan je scherm. Door pixels te verwijderen, laden de pagina’s nog sneller.