Destycon

WordPress 5.7

WordPress 5.7 Wat is nieuw?

Wat gaat er in WordPress 5.7 veranderen? De meest belangrijke onderdelen zijn Lazy-Loading, HTTPS, UI-updates, nieuwe API’s en er zijn er nog veel meer. Een van de grote voordelen van een aantal van de aanvullingen/nieuwe functies is dat een aantal plugins die nu soms nodig zijn kunnen vervallen. Extra plugins zijn niet handig en dus he minder hoe beter.

We zijn gewend om kleine en niet-zo-kleine veranderingen te zien en nieuwe functies die aan WordPress Core worden toegevoegd elke keer dat er een nieuwe versie wordt uitgebracht . Versie 5.7 is geen uitzondering, en het is geweldig om te zien hoe elke nieuwe release ons een beetje dichter bij het grote geheel brengt.

Blokken aanpassen in WordPress 5.7

Wordpress 5.7 blokeditor

Met verschillende versies van de Block Editor samengevoegd in Core heeft WordPress 5.7 de nieuwe release sterk verbetert op veel onderdelen.

Onder andere de algehele bewerkingservaring en dit stelt ontwikkelaars in staat om geavanceerdere blokken te bouwen.

Maar ook hele krachtigere aanpassingen aan de blokeditor toe te voegen.

Afgezien van de editor introduceert Versie 5.7 ook tal van wijzigingen en geweldige functies, waaronder lazy-loading i frames, updates voor inlog- en registratie-interface, wachtwoordkoppelingen opnieuw instellen, een groot aantal bug fixes en nog veel meer.

We hebben onze tests uitgevoerd en we zijn klaar om onze favoriete functies en wijzigingen die bij versie 5.7 komen, met u te delen – compleet, natuurlijk, met talloze screenshots en codefragmenten.

Als je dieper in de eerste grote release van 2021 wilt duiken, bekijk dan de versie 5.7 Development Cycle, Planning Roundup en Field Guide.

Dus, terwijl we blijven wachten op Full Site Editing die we verwachten in WordPress 5.8.

Versie 5.7 is de eerste grote release van het jaar 2021. Bekijk de nieuwe functies en ontdek wat we in de komende periode van WordPress kunnen verwachten.

Extra verbeteringen in de blokeditor

Onze lijst omvat niet alle functies en verbeteringen die zijn samengevoegd in Core, dus zorg ervoor dat u de officiële documentatie en ontwikkelaarsnotities controleert voor een uitgebreider register van wat er nieuw is in de blokeditor met versie 5.7.

In WordPress 5.7 vindt u ook:

  • Schakel de donkere modus automatisch in
  • Patreon-, Telegram- en TikTok-pictogrammen
  • Alle eenheden ondersteund in lettergrootte-instellingen
  • Bloktransformaties
  • Voorvertoningen
  • Verbeterde in de blok invoegeenheid
  • Het Opties is verbeterd en de naam is gewijzigd in Voorkeuren
  • Inner Blocks API Veranderingen
  • Import / Export feature verbeteringen
  • Wijzigingen in blok editor componenten en blokken

Bezoek WordPress.org om alles te lezen.