Destycon

webdesign

Webdesign

Vaak wordt gedacht dat de buurjongen wel even een website in elkaar kan zetten en op het eerste gezicht lijkt dat ook wel zo… Maar niets is minder waar. Webdesign is een vak. Met alleen een mooi design ben je er namelijk nog lang niet. Een kenner, zoals zoekmachine Google, gaat veel verder dan dat. Google zal de website beoordelen op technische status en, niet te vergeten, het CMS dat de website aanstuurt.

Nog te vaak zien we dat webdesigners en website bouwers een eigen CMS aanbieden aan hun klanten. Deze CMS geven veel problemen bij het indexeren van de website door verschillende zoekmachines. Met het gevolg dat uw website minder goed wordt gevonden. En wat als de bouwer van uw website stopt met zijn werkzaamheden? Wie huurt u in het voor het onderhouden van uw website? En tegen welke tarieven?

WordPress webdesign

Om bovenstaande te voorkomen bouwen wij voor 99% websites die draaien onder een open source CMS. Dit betekent dat u als klant niet afhankelijk blijft van ons als website beheerder, u kunt veel zelf doen. De kosten zijn hierdoor een stuk lager. Omdat veel ontwerpers van websites kunnen werken met het WordPress CMS als basis, zijn wij verplicht een perfect passend product te leveren. Of het nu gaat om een website, webshop of afwijkend systeem, wij verzorgen het voor u. Een voorkant wordt gerealiseerd in een systeem dat goed geïndexeerd wordt. Dit systeem is gemakkelijk te bewerken, transparant in kosten en zeer flexibel.

Onze ruime ervaring in het maken van websites heeft ons ver gebracht. Inmiddels hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd die zeer tevreden is met onze manier van werken. Zij gaan graag met ons rond de tafel voor nieuwe ideeën en inzichten. Klanten komen terug, brengen zelf nieuwe klanten aan en komen zelfs spontaan even langs voor een kop koffie en om onze nieuwste projecten te bekijken. Dus heeft u een vraag, een idee of gewoon behoefte aan een frisse blik op de zaken? De koffie staat (op afspraak) klaar…

Vestigingen

Klanten uit de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Abcoude, Wilnis, Amstelveen, Amsterdam en Amsterdam Zuid-Oost kunnen terecht bij onze locatie in Wilnis. Maar bent u gevestigd in Alphen aan den Rijn, Gouda of Zoetermeer? Geen probleem, sinds kort hebben wij ook een locatie in Alphen aan den Rijn. Lekker dichtbij dus! Langzaam komt het concept ook van de grond in de regio Hilversum, dus ook daar hebben we binnenkort een vaste locatie.