Destycon

Referenties

Bestaande klanten zijn onder andere:

WordPress Websites voor startende ondernemers:

Wilnis: Koken met Simone en Heemskerk: Maddalena Massage. Bij beide versies gaat het om een HTML versie. Wilnis: Compass Advies & Projecten, Amersfoort: Sander Ruijg Fotografie, Purmerend: Magic en Tools, Vinkeveen: Met liefde trouwen uit, Mijdrecht: Atelier Philippo, Abcoude: Jami Joelle damesmode. En ook voor Inge de Jong advies hebben we een website ontworpen.

WordPress Websites voor ondernemers:

In Mijdrecht hebben we onder ander de website van Slimness en Zonne Studio de Ronde Venen gemaakt, zodat de eigenaresse eenvoudig haar eigen content kan bijwerken. De website voor travelsafe in Mijdrecht. Deze hebben we ook laten ontwerpen en bouwen door GenerationX. Amsterdam ToroDorado, het beste steakhouse van Nederland. Ook in Mijdrecht: de nieuwe website voor Complete Carpet Company, visueel ingesteld en opgeleverd in twee talen. Naar ontwerp van the Fury Factory Amsterdam de nieuwe website van Dorcas. In Amsterdam de website voor Christine Boland, de trend analist voor trends in retail en spreker over een diversiteit aan onderwerpen. Voor Studio Ongewoon in Mijdrecht hebben we de bestaande website omgebouwd naar een WordPress website, zodat de eigenaar deze zelf eenvoudig kan bijhouden.

Voor trainingslab hebben we het bestaande ontwerp omgezet naar WordPress zonder het ontwerp hierbij aan te passen. Ook deze eigenaresse kan haar website nu zelf eenvoudig bijwerken. Amstelveen: de websites voor Sparklinggroup, waaronder Sparkling Advertising, Sparkling Marketing en Sparkling Xperiences. In Nijkerkerveen de website voor Antiek restaurateur Peter J. Oomes. Voor rolfing masseur Paul van den Berg in Amstelveen. En als laatste een website voor Personal trainer en fysiotherapeut Harry Rammers in Wilnis.

WordPress webshop

In Mijdrecht de webshop voor Studio Ongewoon vol mooie design interieur zaken.

Overige Webshop projecten

Landelijke webshop projecten:

De webshop voor Travelsafe producten van van Bergen sports in Mijdrecht. Dit project hebben we laten bouwen door GenerationX in Mijdrecht. Het gaat om een specifiek project waarbij de klant in één omgeving de weergave van verschillende webshops kan weergeve. In deze groep zitten nu onder andere KLM Travelsafe (gevestigd op Schiphol) en de webshop voor het havenziekenhuis Rotterdam. In totaal komen er straks minimaal 12 onder te hangen. Het uitwerken van de strategie en de manier van aansturen was een uitdaging.

Het ontwerp voor de site chateau, gevestigd in Utrecht, werd aangeleverd door de eigen ontwerpers, dit ontwerp hebben we omgebouwd naar een wordpress webshop.

En dan zijn er natuurlijk een heleboel nog in behandeling. In 2013 hebben we de eerste maanden alweer een hoop in de planning staan kijk voor meer informatie op de pagina klanten van deze site.