Destycon

Over ons

Destycon is ontstaan op de grafische MTS, deze bestaat nu niet meer in de vorm waarin wij toen nog onderwijs mochten genieten, maar de basis was gelegd voor het grafisch ontwerpbureau.

Destycon staat voor de woorden:
Design, het ontwerpen en bedenken van onderwerpen, drukwerk tot campagnes.
Styling, het bijschaven van bestaande ontwerpen of strategie.
Control, Het beheersbaar maken.

De eerste jaren van 1989 tot 1993 was het grootste deel van het werk echt grafisch, van huisstijl en bijpassend drukwerk tot handleidingen voor administratie pakketten. Maar ook de eerste IT opdrachten werden uitgevoerd voor onze klanten. Daarvan waren het plan en administratie in 1990 wel doorslaggevend voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf richting ICT.

Ook hadden we als een van de eerste bedrijven in Nederland een fietsenplan.

Het bouwen en onderhouden van computers werd een onderdeel van de dagelijkse gang van zaken, het grafische ontwerp werd steeds minder, er kwam een meer adviserende rol in deze.

In 1993 werden de eerste online mogelijkheden zichtbaar en maakten wij als bedijf daar al snel dankbaar gebruik van, helaas was de rest van het land daar nog niet aan toe op een enkeling na.. Deze enkelingen werden onze eerste klanten op internet gebeid.

Website geschiedenis

1999 de nieuwe website van groep88.nl omgezet naar een frame versie, ja dat was toen helemaal hip en super luxe, met een lichtkrant en een heleboel andere opties die toen nog helemaal niemand toepaste.

2000 Weer een nieuwe site van Lutz.nl, deze werd toen gebouwd naar het idee van Arieke, en was revolutionair, met een aantal afbeeldingen die de verschillende afdelingen of seizoenen weergaven. Reacties van klanten waren toen minimaal, want er waren er te weinig met internet. Het werd toen ook meer gebuikt als een digitale folder.. Gelukkig zijn we dat tijdperk ver voorbij.. Maar leuk was het wel..

Sites bleven we ontwikkelen terwijl ook hardware klanten met steeds meer specifieke opdrachten kwamen, het aanleggen van de draadloze verbinding over een afstand van een paar 100 meter met behulp van straal antennes en het compleet opzetten van een nieuw netwerk voor bedrijven uit de Ronde Venen, niets was ons te gek.

Zoekmachine werd in 2006 steeds belangrijker en we merkten dat door onze privé situatie en zakelijke behoefte we ons steeds meer gingen richten op zoekmachine optimalisatie, online strategieën uitwerken en webdesign. De marges in hardware en de gestelde eisen van leveranciers met betrekking tot minimale afname en garantie verplichtingen werden ons te gortig. En niet te vergeten, de tijd die we nodig hadden voor het uitwerken van een goed, passend en vooral werkbaar plan werd steeds moeilijker te vinden. Het besluit om ons meer te gaan richten op zoekmachine optimalisatie, online strategie en webdesign was snel genomen.

Onze meest recente projecten kunt u vinden onder het menu klanten….

Destycon staat nu voor optimaal en scherp geprijsd webdesign, goede zoekmachine optimalisatie, maximaal inzetten van content management en zeer klantgericht denken, want in deze krappe tijden moeten we ook vaak meedenken met onze klanten en zogen dat ze wel krijgen wat ze nodig hebben ook al hebben ze niet altijd de budgettaire mogelijkheden.