Destycon

Material design website in Wordpress

Material design

Voor het maken van een strakke website met super strak webdesign zijn er nu een aantal oplossingen die echt makkelijk werken en daardoor betaalbaar zijn. Material design is een van de meeste gewaardeerde ontwerpen van dit moment.

Als je een fervent WordPress-gebruiker bent, staat het bouwen van je website op het punt veel gemakkelijker te worden. En als je ook een fan bent van de esthetiek van Google. Ze hebben een nieuwe plug-in uitgebracht voor zijn Material Design-thema.

Voor het geval u niet op de hoogte bent, is Material Design de ontwerptaal gemaakt door Google, met realistische belichting, 3D-effecten en animatiefuncties.

Met de WordPress-add-on kunnen gebruikers de ervaring van het strakke material design van Google nabouwen in hun eigen website. De plug-in is nu toegankelijk voor WordPress-gebruikers op particulier en zakelijk niveau en stelt je in staat om kleuren en pictogrammen op je sites aan te passen aan het thema Material Design. Het thema maakt op beroemde wijze in lagen gebruik van diepte door middel van belichting en schaduwen. Voor meer opties voor het bouwen van een geweldige site heeft u dan alleen nog een goede kwalitatieve websitebouwer en webhostingservice nodig.

Material Design voor WordPress

Tot nu toe was het thema Material Design alleen beschikbaar voor gebruik in Android-apps. Maar vanaf nu kunnen degenen die webpagina’s maken, Google Fonts gebruiken om opvallende typografie toe te voegen, dingen op te fleuren met het perfecte kleurenthema, aangepaste vormen te maken en ook te kiezen uit een reeks pictogramstijlen. Er is een keuze uit drie vooraf ingestelde thema’s of je kunt een aangepast thema’s maken.

Google geeft toe dat de tool nog in de kinderschoenen staat en omarmt de impact die vroege gebruikers kunnen hebben op de mogelijkheden van de plug-in en vraagt ​​om verbetersuggesties van gebruikers.

De vooraf ingestelde thema’s kunnen worden aangepast, of je kan een aangepast thema maken. Aangezien 40 procent van de websites ter wereld met WordPress wordt gemaakt, heeft Google ervoor gekozen om het maximale aantal gebruikers te bereiken en zichzelf aan te sluiten op WordPress.

Voorbeelden: Occasions |