Destycon

Totaal pakket

De totaal pakketten die we bieden zijn compleet en gaan ver, zelfs zo ver dat u niets meer hoeft te doen meer te doen aan uw website.

Alleen een totaal pakket is per organisatie anders en heeft ander eisen, een standaard pakket zal dus nooit passen bij een ondernemer of organisatie. De eisen die we stellen aan het gebruik van de website veranderen zo snel dat het onmogelijk is daar langer dan 2 jaar mee te doen. De techniek gaat zo snel dat de gemiddelde technische levensduur van een website nu al naar minder dan 16 maanden gaat. De verwachting is dat in de nabije toekomst dat alleen maar korter wordt.

Dus een standaard pakket in de reclame dat bijvoorbeeld 25,00 euro per maand kost kan niet zonder een addertje onder het gras of de bekende onverwachte kleine lettertjes. De aanpassingen aan het aangeboden standaard pakket zullen de rekening altijd anders doen worden onder de streep.

Wij zoeken graag samen met u naar de slimste oplossing.. en soms is dat al onze goedkoopste wordpress oplossing voor € 125,00 per jaar. (excl. BTW)