Destycon

Video

Visuele presentatie van uw bedrijf is niet meer weg te denken uit het hedendaagse internet gebruik. Al moet ik toegeven dat niet ieder product daar heel geschikt voor is, ik kan mijn eigen diensten ook slecht aanprijzen op video, maar ben er wel druk over aan het nadenken hoe dat wel zou kunnen. Maar veel diensten en bedrijven kunnen dat wel. Om u een compleet pakket aan te kunnen bieden zijn we op zoek gegaan naar een aantal partners met ieder zijn eigen specialisatie en expertise. Gelukkig hebben we die gevonden, we zijn  een aantal mogelijkheden die wij kunnen inzetten voor uw video presentatie. Bij voorkeur laten we nu een aantal korte filmpjes maken van maximaal 1-2 minuten die we op verschillende manieren naar uw product of bedrijf laten kijken.

Investering

Is een bedrijfs video presentatie duur? Nee, het is een diepte investering die bruikbaar is voor lange tijd. Video biedt de mogelijkheid een presentatie te geven over een product of over uw bedrijf die jaren kan meegaan. Deze video is een uitgave, maar kan worden gebruikt op een heleboel handige manieren. In het begin als promotie van nieuwe diensten, later als aanvulling op uw totale pakket en als laatste als geschiedenis van uw bedrijf. Hoe leuk zou het nu niet zijn als het 1e onderdeel in uw voorstel rondje bij een nieuwe klant een video is die 15 jaar geleden gemaakt is?

Video instap

Vergis u niet in de titel, maar met het aantrekken van een aantal jonge enthousiaste studenten van het media college bieden we u de mogelijkheid tegen een scherp tarief een innovatieve en frisse video te laten maken. Deze video kan ook worden gebruikt in de presentatie van uw product of bedrijf in de projecten van deze studenten, u helpt ze aan een mooi onderwerp, de studenten maken voor u een mooie film en doen daarmee de opdrachten  van school.. Ze doen ervaring op, leren en de video’s zijn prima te gebruiken is uw nieuwsbrieven en op uw website. Dus help de student die echt aan de slag wil aan zijn of haar collegegeld en u heeft de mogelijkheid nieuwe frisse ideeën te zien.

Video professional

De professionals waar wij contacten mee hebben opgebouwd hebben ervaring op hoog niveau, televisie en andere media kanalen en zelfs op 3D animatie niveau. Dus u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan video producten zonder daarbij zelf te hoeven gaan zoeken naar de meest geschikte partner. Wij brengen u in contact met de ideale partner voor uw project, en als er een klik is geeft u de opdracht, is deze er niet, hebben we vast een alternatief voor handen al gebeurt dat maar zelden.

Hieronder vindt u de professionals waar wij goede ervaringen mee hebben.
M.A.V. (video) producties Martijn Hensbroek |